0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
Fycyko Компатибилен за iPhone 12 Pro Max Случај Сјај,Луксузна Симпатична Јасна Флексибилна Покривка За Заштита На Камерата Отпорна На Удари Телефонска Кутија За Жени Девојк?

Fycyko Компатибилен за iPhone 12 Pro Max Случај Сјај,Луксузна Симпатична Јасна Флексибилна Покривка За Заштита На Камерата Отпорна

DEN 3.00
Во форма достапна за нарачката

Износот

●Совршено Вклопување за i Phone 12 Pro Max®одговара само за i Phone 12 Pro max 6.7", ве МОЛИМЕ внимателно проверете го моделот на вашиот телефон, не одговара за i Phone 13 pro max(Поддршка За Безжично полнење). ●Одличен Дизајн●основниот iphone 12 pro max clear дизајн на куќиште со вградена светкава луксузна сјајна хартија, поп и убава. €Премиум Материјал●Користење на еколошки tpu материјал, не пожолтен, без пилинг, удобен за користење apple i Phone 12 pro max. ●Заштита На Објективот На фотоапаратот ● куќиштето на телефонот за 12 про макс капакот на објективот на фотоапаратот подигнат дизајн обезбедува дополнителна заштита. ●Совршен Подарок} Многу погоден за секој фестивал Или пригода како подарок за пријателите, ефектот на сјајот може да ги натера луѓето да се чувствуваат среќни и празнични,што чекате? Споделете го ова со вашите пријатели. МАТЕРИЈАЛ ЗА ПРОИЗВОДИЗРАБОТЕН од еколошки материјал ТПУ, неговите перформанси се супериорни и обезбедува добра заштита за вас 12 про макс мобилен телефон. Дизајн НА ПРОИЗВОДЛУКСУЗНА футрола за осветлување со позлатен раб и стилска сјајна хартија за светки,визуелниот ефект е далеку подобар од другите традиционални куќишта за телефони со сјај.ОПЦИИ ЗА ПОДАРОЦИ Одличен подарок за пријателите што и да е на фестивали, родендени, забавни настани и многу повеќе.СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОИЗВОДОТ Тежина : 35гкомпатибилен Модел : i Phone 12 Pro Max-6,7 инчисоодветни Групи : вклучен унисекс-пакет за возрасни : 1*куќиште За Телефон.

Особините

Купувачите избираат и