0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
Недела Црна Коса Нето 50 Парчиња Еластична Мрежа Невидливи Перика Мрежи За Коса Пунџа Правење Еднократно Еластичност Коса Мрежи За Жени За Спиење Балет Танчерка Ку?

Недела Црна Коса Нето 50 Парчиња Еластична Мрежа Невидливи Перика Мрежи За Коса Пунџа Правење Еднократно Еластичност Коса Мрежи

DEN 103.84
Во форма достапна за нарачката

Износот

Квалитетен Материјал : Суперфини, Хипереластични Најлонски Памучни Влакна, Лесни за Истегнување и Имаат Подобра Еластичност.Приближно 10 Инчи Во Природна Состојба и Можат Целосно Да се Протегаат до 20 Инчи. Соодветен Дизајн : Решетката Од 7 Мм Има Поголем Надолжен Опсег На Истегнување.Двата Краја на Мрежата за Коса Се Машински Јазли За Да Бидат Поцврсти. Карактеристики : Невидлив,Дише,Растеглив, Мала Тежина и Еднократно. Апликација : Погоден За Пунџа За Коса,Спиење, Кратко Пакување Перики. Исто така, Се Применува За Услуга За Храна, Кујна, Спречување На Паѓање На Косата на Храната. Најдолгото истегнување на мрежата за коса е околу 50 см. Ако вашата опашка е многу кратка, можете да ја извртувате мрежата за коса двапати или повеќе. Можете да ја ставите косата во мрежа за коса додека спиете за да избегнете заплеткување на косата. Врзете ја косата на работа и ставете мрежа за коса за да спречите опаѓање на косата. Тој е поеластичен од обичната мрежа за перики и не се кине лесно. Погоден за кратки перики.Ако вашата перика е долга или густа, може да изберете подолга мрежа за коса. Секој Поединечно Спакуван, Лесен за Носење и Складирање. Може Да Се Носи во Торба или Џеб, А Не Лесно Да се заплетка. Не Грижете се која Боја е Најблиску до Бојата на Вашата Коса. Не Грижете се за Тоа Која Количина Да Ја Купите. Quality Callity Cateration : Суперфини, Хипереластични Најлонски Памучни Влакна, Лесни за Истегнување и Имаат Подобра Еластичност.Приближно 10 Инчи Во Природна Состојба и Можат Целосно Да се Протегаат до 20 Инчи. ●Соодветен Дизајн● : Редовните Должини Од 20 Инчи со мрежа од 7 Мм Имаат Поголем Надолжен Опсег на Истегнување.Двата Краја на Мрежата за Коса Се Рачно Заврзани за Да Бидат Поцврсти. €Карактеристики На производот : Невидливи,Дише,Растегливи,Мала Тежина и Еднократно, Унисекс Фризури. ®Широко Примена : Влакненцата Можат Да Ги Користат За Жени Кои Спијат, Служат Кујнска Храна, Балетанки, Вработени Во Банка, Актери, Готвачи, Стјуардеси, Вработени Во Ресторани, Медицински Сестри, Скејтери, Џогирање, Работа, Домашни Работи, Пешачење, Свадби, Забави итн. . Достапни се Повеќе Бои, Секогаш Постои Вистинската Боја за вас. 10/20/50/100 КОМПЈУТЕРИ, 4 Видови На Количина На Пакување За Избор.

Особините

Купувачите избираат и