0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
AKB72915239 Replace Remote Control Compatible with LG LED LCD Plasma TV 22LV2500 19LV2500 26LV2520 32LK330 32LV2500 37LK450 42LK430 42LV3500 42PW340 47LK450 50PW340 55LK520 55LV3500 55LV5300

AKB72915239 Replace Remote Control Compatible with LG LED LCD Plasma TV 22LV2500 19LV2500 26LV2520 32LK330 32LV2500 37LK450

DEN 1.00
Во форма достапна за нарачката

Износот

АИДИТИИМИ АКБ72915239 Замена далечински управувач се вклопува за LG LCD LCD плазма телевизија. Compatible with LG TV model 19 LV2500 19 LV2520 22 LV2500 22 LV2500 UA 22 LV2500 UG 22 LV2520 26 LK330 26 LV2500 26 LV2500 UA 26 LV2500 UG 26 LV2520 32 LK330 32 LK330 UB 32 LK330 UH 32 LK430 32 LK450 32 LK450 UB 32 LK450 UH. 32 LV2500 32 LV2500 UA 32 LV2500 UG 32 LV3400 UA 32 LV3500 32 LV3520 37 LK450 37 LK450 UB 37 LK450 UH 37 LV3500 37 LV3500 UA 37 LV3500 UG 42 LK430 42 LK450 42 LK450 UB 42 LK450 UH 42 LK451 CUB 42 LK520 55 LK520 UA 55 LV3500 55 LV5300 55 LV5300 UA 60 PZ200. 42 LK520 UA 42 LV3500 42 LV3500 UA 42 LV3500 UG 42 LV3520 42 PW340 42 PW350 42 PW350 R 42 PW350 U 47 LK450 47 LK520 47 LK520 UA 47 LV3500 50 PW340 50 PW350 LK520. Вклучен пакет : 1 x IR далечински управувач. АИДИТИИМИ АКБ72915239 Замена далечински управувач се вклопува за LG LCD LCD плазма телевизија. Compatible with LG TV model 19 LV2500 19 LV2520 22 LV2500 22 LV2500 UA 22 LV2500 UG 22 LV2520 26 LK330 26 LV2500 26 LV2500 UA 26 LV2500 UG 26 LV2520 32 LK330 32 LK330 UB 32 LK330 UH 32 LK430 32 LK450 32 LK450 UB 32 LK450 UH. 32 LV2500 32 LV2500 UA 32 LV2500 UG 32 LV3400 UA 32 LV3500 32 LV3520 37 LK450 37 LK450 UB 37 LK450 UH 37 LV3500 37 LV3500 UA 37 LV3500 UG 42 LK430 42 LK450 42 LK450 UB 42 LK450 UH 42 LK451 CUB 42 LK520 55 LK520 UA 55 LV3500 55 LV5300 55 LV5300 UA 60 PZ200. 42 LK520 UA 42 LV3500 42 LV3500 UA 42 LV3500 UG 42 LV3520 42 PW340 42 PW350 42 PW350 R 42 PW350 U 47 LK450 47 LK520 47 LK520 UA 47 LV3500 50 PW340 50 PW350 LK520. Вклучен пакет : 1 x IR далечински управувач. Aiditiymi AKB72915239 Замена на далечинска контрола работа за LG LED LCD плазма телевизија Нема потреба да ја програмирате или да ја спарите, само инсталирајте 2 нови 1,5 V ААА алкални батерии, а потоа работи. Ова е замена за далечински управувач на IR. Compatible with following LG TV models : 19 LV2500 19 LV2520 22 LV2500 22 LV2500 UA 22 LV2500 UG 22 LV2520 26 LK330 26 LV2500 26 LV2500 UA 26 LV2500 UG 26 LV2520 32 LK330 32 LK330 UB 32 LK330 UH 32 LK430 32 LK450 32 LK450 UB 32 LK450 UH 32 LV2500 32 LV2500 UA 32 LV2500 UG 32 LV3400 UA 32 LV3500 32 LV3520 37 LK450 37 LK450 UB 37 LK450 UH 37 LV3500 37 LV3500 UA 37 LV3500 UG 42 LK430 42 LK450 42 LK450 UB 42 LK450 UH 42 LK451 CUB 42 LK520 42 LK520 UA 42 LV3500 42 LV3500 UA 42 LV3500 UG 42 LV3520 42 PW340 42 PW350 42 PW350 R 42 PW350 U 47 LK450 47 LK520 47 LK520 UA 47 LV3500 50 PW340 50 PW350 50 PW350 R 50 PW350 U 50 PZ200 55 LK520 55 LK5220 UA 55 LV3500 55 LV5300 55 LV50 UTENT : IES и Упатството за корисникот не се вклучени) Контактирајте нè : Секое прашање, ве молиме, не двоумете се да не контактирате, ние ќе ги направиме решете го за вас.

Особините

Купувачите избираат и