0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
WaterSep WA 050 20EXP24 S0 Explorer24 Повторна Употреба Шупливи Влакна Кертриџ, 50k Мембрана Исклучување, 2 mm ПРОЕКТ, 13 mm Дијаметар, 605 Mm Должина, Полиетерсулфон/Уретан

WaterSep WA 050 20EXP24 S0 Explorer24 Повторна Употреба Шупливи Влакна Кертриџ, 50k Мембрана Исклучување, 2 mm ПРОЕКТ, 13 mm

DEN 3.00
Во форма достапна за нарачката

Износот

Појаснување на суспензиите на клетките на цицачите или бактериите во примарните процеси на закрепнување. Клеточна жетва на бактериски клетки Како е.Коли. Појаснување и концентрација на човечки и животински вакцини. 1-10л волумен на примерок. 0.34 Стапки квадратни мембрана површина. Појаснување на суспензиите на клетките на цицачите или бактериите во примарните процеси на закрепнување. Клеточна жетва на бактериски клетки Како е.Коли. Појаснување и концентрација на човечки и животински вакцини. 1-10л волумен на примерок. 0.34 Стапки квадратни мембрана површина. Лабораторијата Истражувач касетите со шупливи влакна се развиени за мембрански скрининг, намалување на студиите и обработка на помали количини на примероци помеѓу 500мл – 15 Л.производите На Истражувачот се достапни во должина од 12", 24" и 41" влакна, а мембраната е идентична со Истражувачот и линијата На Производители, кои го прават идеален за развој на процеси и студии за оптимизација. Истражувачот е добро прилагоден за храна и пијалоци, биофармацевтски и индустриски лабораториски апликации. Препорачан волумен на серија по кертриџ 1-10Л или 1,2-3,5 Л/ч.

Особините

Купувачите избираат и