0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
AC 100A Дигитален мултиметар, мелфик струја на напон на напон на напон на напојување Фреквенција на енергија Фактор Мултиметар AC 80-260V LCD дигитален дисплеј Волтметар 220V

AC 100A Дигитален мултиметар, мелфик струја на напон на напон на напон на напојување Фреквенција на енергија Фактор Мултиметар

DEN 201.44
Во форма достапна за нарачката

Износот

Функција за аларм за преоптоварување. Поставете ја вредноста на алармот за напојување. Функција за складирање на податоци за напојување. Функција за вклучување/исклучување на осветлувањето. Функција за ресетирање на електрична количина. Применетото оптоварување не треба да ја надминува номиналната моќност. Нарачката за жици не може да биде погрешна. Овој метар се користи за еднофазна моќност со една топла линија и една неутрална линија. Ако сакате да го измерите колото со 2 топли линии, ќе ви требаат 2 метри, по еден за секоја линија. Овој модул е ​​погоден за апликации во затворен простор, не користете на отворено. Параметар : Мерење на опсегот на напон AC 80 V-260 V; Тековен опсег 0-100 A; Опсег на моќност 0-22k W; Енергетски опсег 0-999k Wh; Опсег на фреквенција 45-65 Hz; Опсег на фактор на моќност 0-1pf. LCD дисплеј : Голем и чист LCD прикажува напон/струја/активна моќност/кумулативна енергија/фреквенција/фактор на моќност во исто време. Задното осветлување може да се вклучи / исклучи рачно. Аларм за преоптоварување : Ако активната вредност на напојувањето ја надминува претходно поставената вредност, екранот ќе трепка како потсетник. Може да се постави вредност на алармот. Функција : Со функција за складирање на податоци за напојување; Доаѓа со трансформатор на струја со цврста јадро, КТ може да биде или на линија во живо или на неутрална линија. Белешка : Мерачот може да ја измери активната моќност (вистинска моќност). Не покажува очигледна моќ. Ако ја мерите моќта од инверторот DC-Ac, ве молиме проверете дали е чист синусен бран. Во спротивно, мерачот може да се запали или да се стопи. Параметар : Мерење на опсегот на напон AC 80 V-260 V; Тековен опсег 0-100 A; Опсег на моќност 0-22k W; Енергетски опсег 0-999k Wh; Опсег на фреквенција 45-65 Hz; Опсег на фактор на моќност 0-1pf. LCD дисплеј : Голем и чист LCD прикажува напон/струја/активна моќност/кумулативна енергија/фреквенција/фактор на моќност во исто време. Задното осветлување може да се вклучи / исклучи рачно. Аларм за преоптоварување : Ако активната вредност на напојувањето ја надминува претходно поставената вредност, екранот ќе трепка како потсетник. Може да се постави вредност на алармот. Функција : Со функција за складирање на податоци за напојување; Доаѓа со трансформатор на струја со цврста јадро, КТ може да биде или на линија во живо или на неутрална линија. Белешка : Мерачот може да ја измери активната моќност (вистинска моќност). Не покажува очигледна моќ. Ако ја мерите моќта од инверторот DC-Ac, ве молиме проверете дали е чист синусен бран. Во спротивно, мерачот може да се запали или да се стопи. Работен напон : 80 ~ 260 VAC. Опсег на напон на напон : 80 ~ 260 VAC. Номинална моќност : 100 A/22000 W. Оперативна фреквенција : 45/65 Hz. Опсег на работна температура : 14 ℉ ~ 140 ℉/-10 ℃ ~ 60. Точност на мерење : 1%. Димензија : 90x49.6x25mm/3.54x1.95x0.98 инчи. Големина на екранот : 51x30mm/2x1,18 инчи. Внатрешен дијаметар на КТ : 15мм/0,6 ''. Ве молиме, проверете дали влезот на AC е чист синусен бран. (Општинската електрична енергија е чист синусен бран). Ве молиме, не користете го мерачот за да ја измерите моќноста на наизменична струја од инверторот DC-AC, освен ако не можете да бидете сигурни дека излезот од вашиот инвертер DC-Ac е чист синусен бран. Ова е многу важно.

Особините

Купувачите избираат и