0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
Fafeicy Напојување Филтрирање Одбор, Еми Висока Фреквенција Двостепена Моќност Ниско-Премин Филтер Одбор, За Прецизни Мерни Инструменти, Градење Автоматизација, Инду

Fafeicy Напојување Филтрирање Одбор, Еми Висока Фреквенција Двостепена Моќност Ниско-Премин Филтер Одбор, За Прецизни Мерни

DEN 108.00
Во форма достапна за нарачката

Износот

Плочката за филтер за напојување е составена со увезени висококвалитетни делови, а ефектот на филтрирање е очигледен. Еми високофреквентната двостепена плоча за филтри со низок премин е широко користена во прецизни мерни инструменти, автоматизација на згради, прецизни машини, опрема за подигнување лифт, системи за автоматизација, канцелариска опрема за инвертер на калкулатор, опрема за инвертер на серво систем, опрема за конверзија на фреквенција, Опрема за осветлување, опрема за информации и комуникација, НАПОЈУВАЊЕ НА УПС, автомобилска електроника итн. ЕМИ филтерот ЗА напојување е еден вид филтер со низок премин од типот на реактанса, инсталиран на влезот за напојување на електронската опрема. Плочката за филтер за напојување може да ја потисне бучавата што се пренесува преку далноводот на електричната мрежа и може да го потисне сигналот за пречки со висока фреквенција генериран од самиот електронски уред. ЕМИ стана опрема што мора да се инсталира во електронска опрема, која е безбедна и сигурна. Плочката за филтер за напојување е составена со увезени висококвалитетни делови, а ефектот на филтрирање е очигледен. Еми високофреквентната двостепена плоча за филтри со низок премин е широко користена во прецизни мерни инструменти, автоматизација на згради, прецизни машини, опрема за подигнување лифт, системи за автоматизација, канцелариска опрема за инвертер на калкулатор, опрема за инвертер на серво систем, опрема за конверзија на фреквенција, Опрема за осветлување, опрема за информации и комуникација, НАПОЈУВАЊЕ НА УПС, автомобилска електроника итн. ЕМИ филтерот ЗА напојување е еден вид филтер со низок премин од типот на реактанса, инсталиран на влезот за напојување на електронската опрема. Плочката за филтер за напојување може да ја потисне бучавата што се пренесува преку далноводот на електричната мрежа и може да го потисне сигналот за пречки со висока фреквенција генериран од самиот електронски уред. ЕМИ стана опрема што мора да се инсталира во електронска опрема, која е безбедна и сигурна. Спецификации : Категории За Филтрирање На Модули : Струја На Модулот За филтрирање во 2 фази : 6А; 25а (Опционално) Должина : 9,5 см/3,7 Во Тежина : 50гр (прибл.) Забелешка : изборот НА еми филтер треба да го земе предвид неговиот работен напон, работната струја, да издржи напон. Еми филтерот треба да се инсталира на влезот на напојување, за да се намалат пречките од зрачење. Подобро е да се избере кабел со изопачен пар како кабел ЗА поврзување СО филтер ЕМИ, што може да елиминира некој сигнал за пречки со висока фреквенција. Влезниот и излезниот кабел НА ЕМИ филтерот не смеат да бидат паралелни, држете ги подалеку едни од други на одредено растојание за да ја обезбедите функцијата на филтерот. Е точка И случај НА еми филтерот мора да бидат во добар контакт и да се поврзат со жица за заземјување. Пакетот Вклучува : 1 x Филтер Одбор.

Особините

Купувачите избираат и