0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
ДОИТОЛ Чаркери Конуси Држач За Сладолед Држач За Конуси За 3 Дупки Држач За Кекси За Конуси Од Креп Конуси За Конуси За Суши Рачни Ролни За Десерт Држач За Мезе За Су?

ДОИТОЛ Чаркери Конуси Држач За Сладолед Држач За Конуси За 3 Дупки Држач За Кекси За Конуси Од Креп Конуси За Конуси За Суши

DEN 3.33
Во форма достапна за нарачката

Износот

? Погоден за Божиќни забави, излети, роденденски забави, свадбени забави, тушеви за бебиња и тушеви за невести. ? Не за прикажување конуси за сладолед, туку користете го и за прикажување суши со ролна за раце и други работи. ? Специјално дизајниран за конуси и рачно валани суши за решавање на проблемот со складирање на конуси. ? Може да се користи во различни средини како што се кафулиња, ресторани, забави, продавници за колачи или кафетерии. ? добро изработени од врвни и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење на времето. ? Погоден за Божиќни забави, излети, роденденски забави, свадбени забави, тушеви за бебиња и тушеви за невести. ? Не за прикажување конуси за сладолед, туку користете го и за прикажување суши со ролна за раце и други работи. ? Специјално дизајниран за конуси и рачно валани суши за решавање на проблемот со складирање на конуси. ? Може да се користи во различни средини како што се кафулиња, ресторани, забави, продавници за колачи или кафетерии. ? добро изработени од врвни и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење на времето. Опис Сеуште Барате Практична Решетка За Да Го Држите Вашиот Вкусен Конус За Сладолед Или Ролни За Суши? Овој Држач За Конус За Сладолед Е Совршен Избор! Има Широк Спектар На Употреба Како Што Се Решетка За Ладење За Печење, Решетка За Прикажување Сладолед, Држач За Конуси За Снег, Итн. Карактеристики-Материјал : Акрилик-Боја : Црна.- Големина : 19Х9Х7СМ. Пакет Вклучувајќи 1 х конус сладолед носителот.

Особините

Купувачите избираат и