0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
Затворачи на вратите, Запирање На Вратата За Повлекување, Затворач На Вратата Од 4 Инчи За Дното на Вратата, Гума Што Не Се Лизга, Стоп За Врата Со Тешка Работа, Метал?

Затворачи на вратите, Запирање На Вратата За Повлекување, Затворач На Вратата Од 4 Инчи За Дното на Вратата, Гума Што Не Се

DEN 1.67
Во форма достапна за нарачката

Износот

Користете ги заштитниците на ѕидот на затворачот на вратата за да избегнете падови, да го продолжите животниот век на рачката на вратата, да го заштитите ѕидот од оштетување. Едноставна инсталација-вратата за запирање на вратата доаѓа со завртки за инсталација, само треба шрафцигер и завршете ја инсталацијата за неколку минути. ИЛИ сам проект. Лесен За Употреба-вратата за удар застанува само стапнете на неа за брзо ослободување, нема потреба од рачно кревање. Цврсти и Издржливи-тешките запирања на вратите се изработени од челик со силна цврстина, отпорен на ' рѓа и против кршење, погоден за внатрешна надворешна употреба. Едноставна инсталација-вратата за запирање на вратата доаѓа со завртки за инсталација, само треба шрафцигер и завршете ја инсталацијата за неколку минути. Лесен За Употреба-вратата за удар застанува само стапнете на неа за брзо ослободување, нема потреба од рачно кревање. Ве молиме слободно контактирајте не ако имате какви било проблеми, ние ќе го решиме вашиот проблем на почетокот. Користете ги заштитниците на ѕидот на затворачот на вратата за да избегнете падови, да го продолжите животниот век на рачката на вратата, да го заштитите ѕидот од оштетување. Брусениот држач За Врата Од Никел е доволно цврст за да ја држи лесната или тешката врата отворена. Брусениот држач За Врата Од Никел е доволно цврст за да ја држи лесната или тешката врата отворена. 4 инчен затворач за удар на вратата наместо 4 инчи може да се примени на различни надворешни или внатрешни врати, како што се француска врата, врата на дворот, врата од гаража, врата од штала, влезна врата итн.

Особините

Купувачите избираат и