0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
УПКОХ 5 Комплети Чаша За Ужина и Пијалоци Чиста Чаша Со Сад За Ужина Се - во-едно Ужина За Ужина Пијте Во Еден Контејнер Чисти Чаши За Десерти За Извадете Садови За Ве?

УПКОХ 5 Комплети Чаша За Ужина и Пијалоци Чиста Чаша Со Сад За Ужина Се - во-едно Ужина За Ужина Пијте Во Еден Контејнер Чисти

DEN 2.67
Во форма достапна за нарачката

Износот

Закуска И Пијте Чаша Чиста Чаша Со Сад За Ужина Се - во-Едно Ужина За Ужина Пијте Во Еден Контејнер Чисти Чаши За Десерт За Извадете Прибор за Јадење. Комбо Снек Чаша Држачот За Комбинирани Закуски Доаѓа Со Голем Капацитет Додека Можете Да Го Држите со Едната Рака. Извадете Контејнери Чаша За Пијалоци Со Држач За Ужина, Нова Форма и Неочекувана Средба Со Храна. Снек Пијалок Во Една Чаша Совршен Дизајн На Капацитет За Да Ви Овозможи Да Уживате Во Чај, Млеко И Сок, Итн., Ви даде Подобро Искуство За Користење. Комбо Снек Чаша Комбинираниот Држач За Закуски Е Направен од Премиум Материјал, Што Го Прави Издржлив и Креативен. Закуска И Пијте Чаша Чиста Чаша Со Сад За Ужина Се - во-Едно Ужина За Ужина Пијте Во Еден Контејнер Чисти Чаши За Десерт За Извадете Прибор за Јадење. Комбо Снек Чаша Држачот За Комбинирани Закуски Доаѓа Со Голем Капацитет Додека Можете Да Го Држите со Едната Рака. Извадете Контејнери Чаша За Пијалоци Со Држач За Ужина, Нова Форма и Неочекувана Средба Со Храна. Снек Пијалок Во Една Чаша Совршен Дизајн На Капацитет За Да Ви Овозможи Да Уживате Во Чај, Млеко И Сок, Итн., Ви даде Подобро Искуство За Користење. Комбо Снек Чаша Комбинираниот Држач За Закуски Е Направен од Премиум Материјал, Што Го Прави Издржлив и Креативен. Опис Оваа ставка е практичен Држач За Закуски и Пијалоци, изработен од врвен полипропиленски материјал, издржлив и практичен за употреба. Наполнете го со вашата омилена закуска, овошје, помфрит, чај, пиво, вода, сок, млеко, сода, мешан пијалок или чај. Карактеристики-Боја : Транспарентност, црн Материјал : Полипропилен-Големина : 19, 00Х16, 50Х15, 50см/ 7, 47Х6, 48Х6, 09ин-Забелешка : капацитетот на садот е 700 мл, а капацитетот на чашата е 500 мл.- Комбинираниот држач за закуски е направен од премиум материјал, што го прави издржлив и креативен.- Чаша за пијалоци со држач за ужина, нова форма и неочекувана средба со храна.- Голем отвор и мазна површина прави чиста лесно, што е совршено за секојдневна и партиска употреба.- Држачот за комбинирани закуски доаѓа со голем капацитет додека можете да го држите со едната рака.- Совршен дизајн на капацитет што ќе ви овозможи да уживате во чај, млеко и сок, итн., ви даде подобро искуство за користење.- Боја : Како Што Е Прикажано2.- Големина : 19Х16, 5Х16, 5СМ. Пакет Вклучувајќи 5 х Чинии 5 х Чаши.

Особините

Купувачите избираат и