0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
RMF-TX500U Глас далечински управувач за далечински управувач на телевизијата Sony TV, далечински управувач на Sony за Smart TV Bravia XR 4/8K HDR Array LED телевизор со Smart Google TV

RMF-TX500U Глас далечински управувач за далечински управувач на телевизијата Sony TV, далечински управувач на Sony за Smart

DEN 1.67
Во форма достапна за нарачката

Износот

Замена на Sony TV Remote - RMF -TX500 U Глас далечински управувач за далечински управувач на ТВ -телевизијата на Sony TV, замена на Sony Remote Control за Smart TV Bravia XR 4/8 K HDR LED TV LED со Smart Google TV. Далечински управувач за Sony Bravia Smart TV-RMF-TX100 U, RMF-TX200 U, RMF-TX201 U, RMF-TX220 U, RMF-TX310 U, RMF-TX500 U, RMF-TX520 U, RMF-TX600 U, RMF-TX700 U. XBR-43 X800 H XBR-49 X800 H XBR-55 X800 H XBR-65 X800 H XBR-75 X800 H XBR-85 X800 H XBR-49 X805 H XBR-55 X805 H XBR-65 X805 H XBR-75 X805 H XBR-85 X80 H XBR-55 X900 H XBR-55 X900 H XBR-55 X900 H XBR-55 X900 H XBR-55 XHE BR-75 X900 H XBR-85 X900 H XBR-55 X905 H XBR- 65 X905 H XBR-75 X905 H XBR-55 X807 H XBR-55 X907 H XBR-65 X807 H XBR-65 X907 H XBR-75 X807 H XBR-75 X907 H XBR-85 X807 H XBR-49 X950 H XBR-55 X950 H. Со гласовно пребарување - Далечинскиот управувач за замена на Sony TV има копче за пребарување на глас, само притиснете го копчето MIC и можете да му кажете на вашиот телевизор сè што сакате. Можете исто така да ги користите копчињата Netflix Google Play за инстант пристап до вашите омилени апликации. Едноставно поставување - Притиснете го копчето за напојување за да го вклучите вашиот телевизор. Држете го копчето Vol и копчето за асистент на Google 2 секунди за да иницирате спарување. Поднесете го копчето OK за да завршите со спарување. Ако не се спарувајте со ТВ, далечинскиот управувач сè уште работи. Треба да се насочи далечински на ТВ за контрола. Гласовната функција нема да работи. Ве молиме слободно контактирајте не ако имате какви било прашања. Ние ќе одговориме во рок од 24 часа и ќе ви обезбедиме задоволително решение, ве молиме почувствувајте да купите без никаква грижа. RMF-TX500 U далечински управувач за гласови за Sony TV Sony Bravia TV далечински управувач, замена на Sony Remote Control за Smart TV Bravia XR 4/8 K HDR Array LED TV со паметен Google TV. Можете да му кажете на вашиот телевизор сè што сакате. Можете исто така да ги користите копчињата Netflix Google Play за инстант пристап до вашите омилени апликации. Компатибилен со далечинскиот управувач на телевизорот Sony : XBR55 X950 G, XBR55 X950 G/A, XBR55 X950 GA, XBR65 X950 G, XBR65 X950 G/A, XBR65 X950 GA, KD55 X750 H, KD55 X75 CH, KD55 XG8577, KD-55 XGGA857 -55 XG8596, KD55 XG9505, KD-55 XG9505, KD65 X750 H, KD65 X75 CH, KD65 XG8577, KD-65 XG8577, KD65 XG8596, KD-65 XG8596, KD65 XG9505, KD-65 XG9505, KD75 X, KD75 XG8596, KD-75 XG8596, KD75 XG9505, KD-75 XG950 85 XG8596, XBR55 X900 H, XBR-55 X900 H, XBR55 X90 CH, XBR55 X950 G, XBR-55 X950 G, XBR55 X950 G/A, XBR-55 X950 G/A, XBR55 X950 GA, XBR-55 X950 GA, XBR55 X950 H, XBR-55 X950 H, XBR55 X955 G, XBR-55 X955 G, XBR55 X957 G, XBR-55 X957 G BR65 A9 G, XBR-65 A9 G, XBR65 X800 H, XBR- 65 X800 H, XBR65 X850 G, XBR-65 X850 G, XBR65 X900 H, XBR-65 X900 H, XBR65 X90 CH, XBR65 X950 G, XBR-65 X950 G, XBR65 X950 G/A, XBR-65 X950 G/A, XBR65 X950 GA 9505, KD-85 XG9505, XBR43 X800 H, XBR-43 X800 H, XBR48 A9 S,XBR-48 A9 S,XBR49 X800 H,XBR-49 X800 H,XBR49 X950 H,XBR-49 X950 H,XBR55 A8 H,XBR-55 A8 H,XBR55 A9 G,XBR-55 A9 G,XBR55 X800 H,XBR-55 X800 H,XBR55 X850 G,XBR-55 X850 G,XBR65 X950 H,XBR-65 X950 H,XBR65 X955 G, XBR-65 X955 G, XBR65 X957 G, XBR-65 X957 G, XBR75 X800 H, XBR-75 X800 H, XBR75 X850 G, XBR-75 X850 G, XBR75 X900 H, XBR-75 X900 H, XBR75 X90 X, XBR750 G 50 H, XBR-75 X950 H, XBR75 X955 G, XBR-75 X955 G, XBR77 A9 G, XBR-77 A9 G,XBR85 X800 H,XBR-85 X800 H,XBR85 X850 G,XBR-85 X850 G,XBR85 X900 H,XBR-85 X900 H,XBR85 X90 CH,XBR85 X950 G,XBR-85 X950 G,XBR85 X950 H,XBR-85 X950 H,XBR85 Z9 G,XBR-85 Z9 G,XBR98 Z9 G,XBR-98 Z9 G,XG85, XG87, XG95 и повеќе.

Особините

Купувачите избираат и