0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Цел број 0.00
Мултифункционален DC-DC Converter Step-up Step-Down Dual Voltage Module Module input 3-24V до +-10V

Мултифункционален DC-DC Converter Step-up Step-Down Dual Voltage Module Module input 3-24V до +-10V

DEN 2.00
Во форма достапна за нарачката

Износот

Влезен напон 3 ~ 24 V, излез по избор ± 5 V/± 6 V/± 9 V/± 10 V/± 12 V/± 15 V/± 18 V ± 24 V и максимална излезна моќност : 1-8 W. Ефикасност на конверзија : 71-90% и тивка струја : 3-4ma. Точност : Позитивен напон ± 3%, негативен напон ± 5. 8 W DC-DC Зголемување на конверторот за засилување Работен фреквенција 400k Hz и оперативна температура на околината : -40 ~+85 степени Целзиусови. Големина : 42 x 24 x 15mm & тежина : 10g. Влезен напон 3 ~ 24 V, излез по избор ± 5 V/± 6 V/± 9 V/± 10 V/± 12 V/± 15 V/± 18 V ± 24 V и максимална излезна моќност : 1-8 W. Ефикасност на конверзија : 71-90% и тивка струја : 3-4ma. Точност : Позитивен напон ± 3%, негативен напон ± 5. 8 W DC-DC Зголемување на конверторот за засилување Работен фреквенција 400k Hz и оперативна температура на околината : -40 ~+85 степени Целзиусови. Големина : 42 x 24 x 15mm & тежина : 10g. Список на пакување : 8 W DC DC чекор-чекор/чекор-надолу конвертор Позитивен и негативен напонски модул со двојни напони Опис : Висока ефикасност до 90% вградена во компензација на фреквенција, вградена во функција со мек старт, вградена во термичка функција за исклучување, вградена во тековната гранична функција. : 1 За да се добие постабилен напон, се препорачува излезот да биде поголем од 10m A 2 V- не може да се користи сам, или без напон. RS232 RS485 RS422 Автобуска аудио опрема со ниска моќност Аудио напојување Автоматски засилувач со двојна моќност ЛЦД за напојување со инструменти Инструментација Мултиметар Внимание : Ова е DC-DC модул за конвертор на напон, мора да се забележи кога се користи : 1 Влезен напон не може да биде поголем од поголем од напонот на влезот не може да биде поголем од поголем од напонот на влезот не може да биде поголем од поголем од напонот на влезот не може да биде поголем од поголем од напон на влезот не може да биде поголем од поголем од напонот на влезот не може да биде поголем од поголем од напонот на влезот не може да биде поголем од поголем од напон на влезот не може да биде поголем од поголем од напон на влезот не може да биде поголем од поголем од напон на влезот не може да биде поголем од поголем од напон за влез не може да биде поголема од Максималниот влезен опсег 2 излезна моќност не може да биде поголема од максималното оптоварување за долго време 3 влезна моќност мора да биде поголема од излезната моќност, бидејќи потрошувачката на енергија на самиот модул Q & A : Q1 : Зошто излезниот напон е помал од Номиналниот напон A1 : Енергијата на напојување на влезот е премногу ниска. А2 : Негативниот напон не може да се користи сам. Кога користите негативен напон, истото оптоварување мора да се поврзе на позитивниот напон терминал. Максималната излезна моќност може да достигне 8 W, но максималната моќност ќе варира во различни услови. Влезен DC 3-24 V, излез ± 10 V Влезен напон : 3 V/3.3 V/3.7 V/5 V/6 V/9 V/12 V/15 V/18 V Максимална излезна струја : 0.03-0.55 A.

Особините

Купувачите избираат и